Δεν είσαι χαρούμενος με την παραγγελία σου; Κανένα πρόβλημα!

Επιστροφή προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη για μία αγορά που πραγματοποιήσατε από το κατάστημά μας. Η υπαναχώρηση ισχύει για τις συναλλαγές σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω φαξ, μέσω τηλεφώνου και για τις συναλλαγές που γίνονται εκτός εμπορικών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε στην αρχική του κατάσταση.
Από την πλευρά μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα που πλήρωσατε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκαμε από για την υπαναχώρηση. Ενημερώστε μας στο info@cleverfox.gr .

Αλλαγή προϊόντος

 Τα προϊόντα που θα επιλέξεις να αντικαταστήσουν την αρχική αγορά σου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας. Σε περίπτωση που προκύπτει διαφορά στην αξία των προϊόντων θα πρέπει να τακτοποιηθεί προτού σταλεί η νέα σας παραγγελία.

Αλλαγή γίνεται μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς του. Τα έξοδα επιστροφής του αρχικού προϊόντος καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσένα.

Δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων για τις αλλαγές σε περίπτωση που κάποιο είδος έχει εξαντληθεί.